C*Ice - Swiss Cannabis Ice Tea
Hoeveelheid 250 ml
Ingrediënten 0,015g hennep per liter, woehoe!
Herkomst Zwitserland
Fabrikant CSwiss
Verkooppunt Coop, Bärengasse 16, Zürich, Zwitserland
Wij betaalden Zwitserse franks, maar vergeten hoeveel

Bombastic Natural Feeling

Wat is het?
Een knaloranje, cillindervormig, kartonnen pakje met cannabisthee. Bijna een jaar geleden in Zwitserland gekocht, gewoon in de supermarkt, maar het lag ook in de automaten bij de treinstations. Qua kreet op de verpakking (Bombastic Natural Feeling) doet het niet onder voor de Aziatische producten die je normaal in de Tokotest kan vinden.

Geur
IJsthee met citroen, beetje zoetig.

Mondgevoel
Water.

Smaak
Het is een hele opluchting dat het niet naar waterpijpwater smaakt, maar veel meer positiefs valt er niet over te melden. Het smaakt weinig anders dan andere ijsthee. Vooral zoet en citroen. Het gaat bijna richting dubbelfris. Beslist niet vies, maar wel een beetje teleurstellend.

En verder
Dit produkt wekt, op zijn zachtst gezegd, bepaalde verwachtingen. Dat je er high van zou worden was natuurlijk onwaarschijnlijk, maar op zijn minst zou je toch iets moeten kunnen proeven van die cannabis.
Dit kan op de grote hoop met de cannabislollies, cannabiswierrook en andere zut die in Amsterdam aan buitenlandse rugzaktoeristen wordt verkocht. Moet alleen nog wel even dat 'Swiss' worden vervangen door 'Dutch'.

Eindoordeel
6 (E: 6.0, A: 6.0, E2: 5.5)

<< Vorige test       Test 297, Castricum, zo 9-6-2013        Volgende test >>