Si khohaimo may patshivalo sar o tshatshimo
 Wekelijkse Horoscoop  -  Prijsopgave  -  Madam Baremescre  -  Contact 

BELANGRIJKE MEDEDELING!
Vanwege de grote vraag naar de adviezen van Madam Baremescre en de aandacht die haar onderwijsactiviteiten op dit moment opeisen, is het voor haar helaas nu niet mogelijk haar klantenkring uit te breiden. Wanneer hier weer gelegenheid toe is, zal dat op deze plaats worden aangekondigd. Tot dan is het formulier om online afspraken te maken en geboortehoroscopen te bestellen uitgeschakeld.
De gratis weekhoroscopen op deze website zullen wel beschikbaar blijven.

Deze prijsopgave betreft de populairste astrologische consulten van Madam Baremescre. Wanneer u behoefte hebt aan een andere type consult op het gebied van Vedische of Westerse astrologie kunt u telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden en de kosten te bespreken. Horoscopen, duidingen en adviezen worden naar wens gegeven in het Nederlands, Romanes, Hindi, Duits of Engels. Na afloop van een sessie krijgt u altijd een audio-opname op cd-rom mee! Sessies vinden altijd plaats in de praktijk van Madam Baremescre in Rotterdam en zijn uiteraard vertrouwelijk.

radix


vedic chart


baby horoscoop


Luxe map
Geboortehoroscoop; €39,-
Een geboortehoroscoop is een persoonsgerichte horoscoop die wordt gemaakt op basis van de geboortedatum, het geboortejaar, de tijdstip en geboorteplaats. Een geboortehoroscoop kan u helpen u zelf te leren kennen en bewust te worden van uw mogelijkheden. Madam Baremescre gebruikt hiervoor een combinatie van Westerse en Vedische technieken. Het is niet noodzakelijk op consult te komen, na betaling wordt de horoscoop binnen twee weken thuis gestuurd. U krijgt dan een luxe map met daarin het 26 pagina's tellende rapport. Het is uiteraard ook mogelijk een geboortehoroscoop van iemand anders te laten maken.

Geboortehoroscoop met consult; €139,- (2 uur)
Alhoewel het niet noodzakelijk is, wordt een consult wel aangeraden bij het laten maken van een geboortehoroscoop. Vaak neemt het veel onduidelijkheden weg en kunnen eventuele vragen gelijk worden beantwoord. Er worden in een sessie meestal bevredigender resultaten bereikt dan met een schriftelijk rapport.

Jaarhoroscoop; €59,-
Een jaarhoroscoop (of solaar) geeft de tendensen voor het komend jaar weer. Een solaar kunt u het beste laten analyseren vanaf de verjaardagsdatum tot ongeveer 3 maanden daarna.

Jaarhoroscoop met consult; €139,- (2 uur)
Alhoewel het niet noodzakelijk is, wordt een consult wel aangeraden bij het laten maken van een jaarhoroscoop. Vaak neemt het veel onduidelijkheden weg en kunnen eventuele vragen gelijk worden beantwoord.

Uurhoeken; €99,- (1 uur)
Uurhoeken, of gebeurtenishoroscopen, zijn nuttig in het beantwoorden van ja/nee-vragen, voor open vragen is dit type horoscoop niet geschikt. De uurhoek kan informatie geven over het verloop van specifieke gebeurtenisen, zoals zakelijke transacties, het kopen van een huis, een huwelijk, etc. In tegenstelling tot de meeste uurhoekastrologen houdt Madam Baremescre wel rekening met de stand van de planeten Uranus, Neptunus en Pluto.

Relatiehoroscopen € 59,- pp.
Relatiehoroscopen geven u inzicht in uw relatie met de mensen om u heen. Dit type horoscoop geeft u inzicht in de relaties met uw partner, familieleden, collega's, buren of vrienden. Er kunnen verklaringen gevonden worden voor de kenmerken van de relaties en er kan een analyse van de beperkingen en mogelijkheden van de relatie worden gemaakt. Madam Baremescre maakt hierbij gebruik van synastrie en composite. Het wordt aangeraden om bij het consult beide aanwezig te laten zijn.

Consult €69,- per uur
De algemene prijs voor een consult waarvoor geen voorwerk is verricht, is € 69,- per uur. Een consult is enkel mogelijk op afspraak. Het kan soms enkele weken duren voor er plaats is.

Kortingsmoglijkheden
Indien u meerdere typen horoscopen wilt laten maken is het mogelijk een korting te krijgen wanneer het voorbereidingswerk voor de horoscopen overlapt. Voor de hoogte van de korting dient u telefonisch contact op te nemen.

Het ontwerp en de teksten van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is de bezoeker van deze website toegestaan om afdrukken te maken voor eigen informatief gebruik. Citeren is toegestaan op voorwaarde dat verwezen wordt naar deze website. De website of delen ervan mogen in geen enkel geval worden gekopieerd of openbaar gemaakt voor commerciŽle doeleinden zonder de voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Madam Baremescre.
Aan de voorspellingen van Madam Baremescre kunnen geen rechten worden ontleend. Madam Baremescre kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van acties die bezoekers naar aanleiding haar voorspellingen ondernemen.
Copyright © 2002 - 2023 Madam Baremescre BV