Si khohaimo may patshivalo sar o tshatshimo
 Wekelijkse Horoscoop  -  Prijsopgave  -  Madam Baremescre  -  Contact 

portret Madam Tshaya Baremescre stamt uit een Roma familie die rond het begin van de vorige eeuw uit Engeland naar de Benelux is getrokken. De vrouwen uit Baremescre familie houden zich al eeuwen bezig met astrologie, handoplegging en kruidenleer. De jonge Tshaya Baremescre bleek al snel een astrologisch talent en werd door haar moeder, de bekende Jeta Baremescre, ingewijd tot de familiegeheimen.

Na afronding van de middelbare school heeft ze een aantal jaren meegeholpen in het familiebedrijf voordat ze aan haar roeping beantwoorde en in Duitsland een erkende astrologie-opleiding heeft gevolgd. Vervolgens is ze in Duitsland een praktijk begonnen die vooral onder de Duitse adel erg gewaardeerd werd. Haar niet aflatende nieuwsgierigheid motiveerde haar ertoe om verder te studeren. Op latere leeftijd schreef ze onder andere een standaardwerk over regressieve radix-horoscopie en publiceerde een aantal maal in Duitse astrologische vaktijdschriften.

Via de vele conferenties die ze bezoekt heeft Madam Baremescre contacten opgebouwd met verschillende internationale instituten. Dit leidde ertoe dat ze in 1990 werd uitgenodigd enkele gastcolleges te geven in India. Deze samenwerking beviel dermate goed dat ze van 1993 tot 2000 fulltime Westerse astrologie heeft gedoceerd aan het befaamde astrologisch instituut 'Bharatiya Vidya Bhawan' in New Delhi. Ze heeft haar verblijf in India verder benut door haar kennis van Vedische (Indiase) astrologie uit diepen. Na het succesvol afronden van deze vier-jarige studie en het behalen van het diploma in de hoogste graad, heeft zij besloten terug te keren naar Nederland. Hier heeft zij een aantal veelbelovende studenten onder haar hoede genomen. Deze studenten worden door haar persoonlijk opgeleid in zowel Westerse als Vedische astrologie.

Naast haar onderwijstaken bedrijft Madam Baremescre een succesvolle praktijk in Rotterdam. Ze adviseert er zowel particulieren als mensen uit het bedrijfsleven en de politiek. Ze heet ook u van harte welkom. Zie de prijsopgave voor enkele van de diensten die ze u kan leveren.

Madam Baremescre is aangesloten bij de Indian Council of Vedic Astrologers (ICVA) en het European Institute for Practical Astrology (EIPA).


Enkele reacties van klanten:
Geachte mevrouw Baremescre,

Zoals u waarschijnlijk al wist was ik aanvankelijk enigszins sceptisch ten aanzien van uw adviezen. Hierbij wil ik u laten weten ze desondanks toch te hebben opgevolgd. Dat is niet zonder resultaten is gebleven; ik heb de promotie gekregen en ben nu afdelingshoofd. Bij een volgende aangelegenheid als deze zal ik mij zeer zeker weer tot u wenden voor advies.

Vriendelijk groeten, H.Versteeg

Lieve Madam Baremescre,

Met dit boeket wil ik u nogmaals bedanken voor de twee sessies. Wat u mij vertelde heeft me een boel duidelijk gemaakt, vooral mijn geboortehoroscoop. Ik weet nu eindelijk wie ik ben en waarom het contact met mijn familie zo slecht was. Dat is nu veel beter geworden, afgelopen weekend hadden we zelfs onze eerste familiereunie! De liefde die ik daar voelde heeft mij ongelooflijk veel goed gedaan. Ik had dit niet voor mogelijk gehouden.

Janine Koopmans

Madam Baremescre is een uitzonderlijk astrologe, de nauwkeurigheid waarmee ze de invloeden van stand van de planeten en sterren bepaald is uitzonderlijk. Ze is niet alleen zeer getalenteerd, maar ook een warm en vriendelijk mens. Tijdens de sessies bracht ze een aantal zaken naar voren die op dat moment in mijn leven speelden. Ik reageerde hier vrij emotioneel op en Madam Baremescre ging daar heel begrijpend en professioneel mee om. In de sessies wees ze me ook op talenten waarvan ik zelf niet vermoedde dat ik ze bezat. Sindsdien voel ik me energieker en heb ik een versterkt zelfvertrouwen gekregen. Ik raad haar van harte aan.

Chantal Molenaar
Alle brieven zijn met toestemming van de respectievelijke klanten geplaatst.

Het ontwerp en de teksten van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is de bezoeker van deze website toegestaan om afdrukken te maken voor eigen informatief gebruik. Citeren is toegestaan op voorwaarde dat verwezen wordt naar deze website. De website of delen ervan mogen in geen enkel geval worden gekopieerd of openbaar gemaakt voor commerciŽle doeleinden zonder de voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Madam Baremescre.
Aan de voorspellingen van Madam Baremescre kunnen geen rechten worden ontleend. Madam Baremescre kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van acties die bezoekers naar aanleiding haar voorspellingen ondernemen.
Copyright © 2002 - 2024 Madam Baremescre BV